Menu
mega shadow

FN är nu ett skämt. Mänskliga rättigheter + Vänsterfeminism + Saudiarabien = Sant.

FN har nu valt in Saudiarabien till sin kvinnokommission. För mig var det inte direkt oväntat. FN har ju redan tidigare valt Saudiarabien som ordförande för sitt råd för mänskliga rättigheter och feministers budskap är sedan länge att ”womens rights are human rights” så om det finns ett problem med människorättsrörelsen i världen så kommer samma problem logiskt att spridas till kvinnorörelsen.

Genusdebatten

4 konfliktytor, 1 Hitlerjämförelse

Här i sverige verkar det finnas en konsensus om att Trump är en global Hitler och Åkesson en lokal. Jag är långt ifrån någon expert på Hitler eller andra världskriget, men som ett ganska typiskt efterkrigsbarn (född 1960) med en naturlig dragning till saker som smäller, mullrar och blixtrar så har jag alltid hyst en dragning till andra världskriget.

Genusdebatten

Kappvändarstaten™

Jag har tagit med hela de 3 styckena jag hämtade citatet ifrån så det blir lite mer kontext till det. Just de bitarna jag plockade ut är grönmarkerade.

Genusdebatten

Fler nyheter

Inte en skottlossning på 4 månader – Ransgård hävdar att Göteborg är på väg åt fel håll

27-04-2017- 22:35

Jonas Ransgård, moderaternas ledande politiker i Göteborg är uppenbarligen en pajas. Under 4 månaders tid har det inte ägt rum en enda skottlossning i Göteborg.

Svenssons blogg

Kommer Ivar Arpi att visa snoppen?

27-04-2017- 21:46

Nu diskuterades slöjor igen på TV igår. Ivar Arpi vill tydligen förbjuda s.k.

Torbjörn Jerlerup

Autonoma vänsterns nya arena – bostadspolitiken

27-04-2017- 11:49

Vart tog AFA och resten av den autonoma våldsvänstern vägen kan man undra. Under 1990-talet och tidigt 2000-talet var våldsvänstern i centrum av händelserna när de ockuperade hus, kastade sten och härjade.

Uvell

Känslosvall utan tanke och analys är farligt

27-04-2017- 09:16

Stockholms stadsfullmäktige behandlade i måndags en motion från Sverigedemokraterna som innehöll en enkel fråga: “Vad kostar flyktingmottagandet Stockholm?”

Debatten blev helt hysterisk.

Döm själv: se sju korta (och något redigerade) videoklipp från debatten (upplagda på Twitter)

Erixons blogg

Sossepolitiker i Angered sviker befolkningen

27-04-2017- 04:58

Ali Moeeni Taghavi, är ordförande i SDN Angered och sossepolitiker. Han är väl insatt i problematiken med släkten Ali Khan, men förnekar i GP att så är fallet.

Svenssons blogg