Menu
mega shadow

Vad är Alt Right? Vad är Alt Left? – Del 1 Sanningen om Den Nya Högern

Den senaste tiden efter #Charlottesville så har det uppstått förvirring gällande vem som är vem i det politiska landskapet, eventet i Charlottesville kallades nämligen #UniteTheRight. Det blev ännu mer rörigt när Donald Trump på sin presskonferens började använda termen Alt Left gällande de Antifa-grupper som attackerade det Alt Right-event som protesterade borttagningen av en Staty föreställande Robert E Lee.

Genusdebatten

Jordan B Peterson intervjuar James Damore om #GoogleMemo och Googles hemliga Mångfaldsmöten

Så har författaren bakom GoogleManifesto trätt fram. Hans namn är James Damorem han har nu fått sparken från Google och här intervjuas han och en annan – än så länge anonym – googleanställd av Jordan Peterson gällande debatten och den 10-sidiga texten vars riktiga titel är ”Google’s Ideological Echo Chamber – How bias clouds our thinking about diversity and inclusion ”.

Genusdebatten

Fler nyheter

Ge arbetarklassen tillgång till havet

23-08-2017- 01:26

I en debattartikel i ETC om havet, närheten till havet och tillgången till havet har arkitekten Gunnar Persson skrivit om arbetarklassen bristande tillgång till havet.

Svenssons blogg

2419: Mera om svåra skulpturer

22-08-2017- 22:46

2419: Mera om svåra skulpturer

Lars Vilks

Cwejmans fantasier om utvisningar och terrorister

22-08-2017- 04:40

Många av de som begått terroristdåd med muslimska förtecken de senaste åren är från Uzbekistan och Marocko. Några är asylsökande men de flesta är födda och uppvuxna i Västeuropa.

Svenssons blogg

2418: Åtgärder mot hat & hot

22-08-2017- 00:28

2418: Åtgärder mot hat & hot

Konstnärsnämnden har tilldelats 500 000 kronor av regeringen för att hjälpa konstnärer som utsätts för hat & hot.

Lars Vilks