Menu
mega shadow

Fler nyheter

Humor: Patton och de värdelösa männen

02-12-2016- 13:32

Fredag! Lite aktuell satir. Här är Steve Breens tolkning av att general James “Mad Dog” Mattis nominerats till att bli USA:s nästa försvarsminister.

Mattis energiska ledning av strider i Bagdad och Fallujah gav honom smeknamnet och han har sedan dess jämförts med andra världskrigets pansargeneral George S Patton.

Erixons blogg

Varför Putin hatar oss - en analys

02-12-2016- 09:46

John Schindler är pensionerad underrättelseofficer och utgivare av bloggen XX committee, en av de mera läsvärda inom underrättelse- och säkerhetssfären. Nyligen analyserade han varför Putin hatar oss och därför utgör

Jihad i Malmö

Guilt by association - DN:s nya linje

02-12-2016- 07:57

Få har nog missat att det kristdemokratiska kommunalrådet och fd ordförande för KDU Sara Skyttedal mött Dagens Nyheter i domstol nyss. Dom avkunnas 22 december tror jag.

Uvell

JOnas Gardell och yttrandefriheten

02-12-2016- 03:16

Jonas Gardell har äntrat scenen för debatten om falska nyheter. Gardell, till vardags komiker och författare, tar nu på sig mediekritikerhatten och sällar sig till den allt växande högljudda kör som utmålar falska nyheter som det största hotet sedan klimatet och kampen för isbjörnarna.

Uvell

Förslag om flygskatt presenterat

01-12-2016- 23:10

En statlig utredning om skatt på flygresor överlämnade nyligen sitt betänkande ”En svensk flygskatt” till regeringen. Uppdraget har varit att analysera och lämna förslag på hur en skatt på flygresor kan utformas.

Svenssons blogg