Menu
mega shadow

polis nyheter

Kidnappad svensk i Mali är frigiven

Läs mer

Polisens Nationella operativa avdelning (Noa) har hanterat ärendet med svensken Johan Gustafsson som kidnappades i Mali år 2011.

”Vi har kommit närmare medborgarna”

Läs mer

Han började sin tjänst när hälften av arbetet med medborgarlöftet var gjort. Snabbt fick han sätta sig in i en helt ny kommun.

Brottsförebyggande insats på rastplatserna

Läs mer

Under några veckor har polisen i Halland haft extra kontroll på rastplatserna längs E6. Civila patruller har uppehållit sig på rastplatserna nattetid för att skapa en bild av vilka som rör sig där.

Behåll lugnet under intensiva trafikdagar

Läs mer

Många kommer köra på vägarna de närmaste dagarna och då ökar risken för olyckor. Men med enkla åtgärder kan du få ned riskerna.

”Vi lämnar lokaler, inte medborgare”

Läs mer

Polisstationen i Kista kommer inte stängas utan att det finns ett alternativ på plats. Nu undersöks lösningar för att tillmötesgå de polisiära behoven i Kistaområdet.

Fler nyheter

Bilismen är det stora miljöproblemet

27-06-2017- 02:51

Transportsektorn dvs främst bilismen inklusive godstransporter på vägarna står enligt SCB för 24% av växthusgasutsläppen i Sverige. Det är den enskilt största källan till växthusgaser.

Svenssons blogg

ETC vill bygga trähus

27-06-2017- 02:01

Johan Ehrenberg och ETC  har tillsammans med passivhusutvecklaren Hans Eek tagit fram förslag till trähus med hyreslägenheter som de ska bygga på olika håll i Sverige.

Svenssons blogg

Ingen dömd för juldagsmord

26-06-2017- 05:57

Två personer har däremot dömts för inblandning i mordet, men ingen av dem har dömts för att ha utfört själva mordet.

Svenssons blogg

Sommar i P1 – invandrare och kvinnor men inga arbetare

26-06-2017- 00:51

Sommar i P1 är ofta ett intressant program. Men det beror förstås främst på vem som är sommarvärd. Unga idrottsstjärnor, musiker och kändisar är ofta ganska ointressanta, de har helt enkelt levt för kort och för ensidigt för att de egentligen ska ha nåt intressant att berätta.

Svenssons blogg

2393: Ingen fara

25-06-2017- 23:16

2393: Ingen fara

Jan Guillou brukar fixa det mesta.

Lars Vilks