Menu
mega shadow

polis nyheter

Lättare stoppa dem med tillträdesförbud

Läs mer

Nu finns ett register med foto och klubbanknytning på de som har tillträdesförbud till idrottsarenor. – Polisen kan få en aktuell lista på personer redan inför en match, säger Mikael Berkesand, nationell samordnare mot idrottsrelaterat våld.

Polishus och demokrati under attack

Läs mer

Strax efter midnatt, natten till onsdagen 18 oktober, inträffade en detonation vid huvudentrén till polishuset på Berga i Helsingborg. Stora delar av entrén förstördes och all passhantering har flyttats till Ängelholm.

Framgångsrikt samarbete i terrorövning

Läs mer

Polisen har genomfört övning Storm, en internationell marin övning mot terror, där syftet är att öka polisens förmåga att hantera terror genom pågående dödligt våld.

Helsingborg: Pass flyttat till Ängelholm

Läs mer

Passexpeditionen är stängd i Helsingborg på grund av nattens detonation och passhanteringen ligger nere tills ytterligare information lämnas. De som har pass att hämta ut i Helsingborg hänvisas till Polisen i Ängelholm.

Fler nyheter

Går det bakåt för kalifatet - eller ?

19-10-2017- 07:16

Det senaste halvåret har varit fyllt av militära bakslag för Kalifatet i Syrien och Irak. Assadregimen befriar stad efter stad i Syrien, medan kurderna och iranska

Jihad i Malmö

Arkitekturupproret är en tredje väg

19-10-2017- 06:05

YIMBY står för ”Yes, in My Backyard” vilket, enligt deras egen beskrivning, innebär ”en i grunden positiv syn på förtätning i närområdet”.

Svenssons blogg

Märkligt om EDF och Greenpeace i ETC Göteborg

19-10-2017- 01:09

Thomas Sterner är ledarskribent i ETC Göteborg, ekonom och miljöaktivist. Han är idag aktiv i bl.a. Environmental Defense Fund (EDF), en stor miljöorganisation som främst finansieras av det US-amerikanska storkapitalet.

Svenssons blogg

Vill Amanj Aziz också stena homosexuella?

18-10-2017- 23:08

​Amanj Aziz kommer att delta i en teaterpjäs som America Vera-Zavala sätter upp på Dramaten. Detta är högst olämpligt. Aziz är svensk grundare av en dawahrörelse vars internationella toppnamn är mot demokrati och vill stena homosexuella.

Torbjörn Jerlerup

2450: Tillbaka från Stockholm

18-10-2017- 22:53

2450: Tillbaka från Stockholm

Medan dagens intresse har inriktats på att intensivt försjunka i den sexistiska jargongens omfattande spridning har jag ägnat mig åt konsten i Stockholm.

Lars Vilks