mega shadow

Tingsrättens opartiskhet är absolut och självklar

[2017-06-16] Södertörns tingsrätt

Tingsrätten har fått reaktioner på inlägg som i går gjordes på domstolens twitterkonto.

Tingsrätten får regelbundet besök av olika föreläsare och organisationer. I går besöktes tingsrätten av föreläsare från Unizon (en paraplyorganisation som samlar bl.a. ett antal kvinnojourer och andra stödverksamheter), som berättade om sin verksamhet. De inlägg som gjordes på tingsrättens twitterkonto är citat från föreläsningen. Det är olyckligt att vi inte har varit tydliga med detta. Tingsrättens opartiskhet är absolut och självklar.

-, säger lagmannen Petra Lundh.

Sveriges Domstolar

Fler nyheter

Reaktionärer i armkrok

17-12-2017- 00:35

När den här tidningen kommer ut är det en vecka sedan Donald Trump uppfyllde sina vallöften till USA:s högerkristna och erkände Jerusalem som Israels huvudstad.

Svenssons blogg

Vi har flyttat

16-12-2017- 17:05

Den tidigare aviserade flytten har nu blivit genomförd. Kommentatorsfunktionen är återigen påslagen och bloggen skall nu i allt väsentligt, förhoppningsvis, fungera som vanligt även om vissa saker kommer att behöva fixas.

Genusdebatten

"Antisemitismen har varit rå och uppenbar för alla som vågat öppna ögonen"

16-12-2017- 04:00

Viktor Hardarson skriver en läsvärd krönika om antisemitismen i Samfundet Sverige-Israels nyhetsbrev.Läs mera på hans Twitterflöde.

Jihad i Malmö

Betal TV – en minskande marknad

16-12-2017- 02:50

Betal-TV är en marknad som minskar. Den konkurreras sakta men säkert ut av online-TV, strömmande TV och film som exempelvis Netflix och HBO Nordic.

Svenssons blogg