Menu
mega shadow

Åklagaren får förlängd åtalstid i målet om misstänkt terroristbrott i Stockholm

[2017-08-03] Stockholms tingsrätt

I målet om misstänkt terroristbrott i Stockholm den 7 april 2017 har åklagaren kommit in med en framställan om förlängd åtalstid.

Sedan försvararen medgivit framställan har tingsrätten beslutat att bevilja framställan utan förhandling. Ny tid för åtals väckande är satt till den 31 augusti 2017. Under tiden ska den misstänkte vara fortsatt häktad på samma skäl och villkor som tingsrätten beslutade om den 11 april 2017.

För beställningar av handlingar i tingsrättens mål hänvisas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och för frågor rörande målet hänvisas till chefsrådmannen Malou Lindblom eller rådmannen Tomas Zander.

För allmänna frågor om Sveriges Domstolar eller det svenska rättssystemet hänvisas till tingsrättens hemsida.

Sveriges Domstolar

Högst upp

Fler nyheter

Moderaterna i Göteborg saknar verklighetskontakt

19-08-2017- 00:40

Jonas Ransgård från moderaterna menar att de och alliansen i Göteborg har ett färdigt paket för att motverka segregation. Han har fel och hela hans inlägg visar på hur fantastiskt avskilda från verkligheten som moderaterna i Göteborg är.

Svenssons blogg

Demonstrationen på Medis

18-08-2017- 09:35

Det är mycket uppmärksamhet kring den demonstration några hundra afghanska asylsökande arrangerat. Eller egentligen har de ju fått hjälp att arrangera hela spektaklet men det ska jag gå in på lite senare.

Uvell

Kalifatdåd i Spanien med antisemitisk koppling

18-08-2017- 08:14

Och så kan Barcelona och Cambrils i Spanien fogas till den långa listan av Kalifatstyrda terrordåd i Europa.

Jihad i Malmö

Intervjumaterial med polisbefälet ang. Arbetsförmedlingen

18-08-2017- 07:06

Arbetsförmedlingen har glädjande nog läst mitt blogginlägg om bedrägerier. Vi kan sammanfatta det det – att du skriver är fel. Inte helt otippat av myndigheten som gömmer det mesta bakom sekretess.

Uvell

SvD fortsätter att göra smygreklam

18-08-2017- 01:22

Svenska Dagbladet Näringsliv, som jag tar upp som ett exempel på tidningar som tyvärr allt för ofta blandar ihop News och Views i sin Näringsbilaga och därmed skapar mer agendasättande journalistik än rapportering, fortsätter att göra smygreklam för koncernbolag.

Uvell